Előfizetői tartalom

Nyereséges az Opus, pluszba fordult a jó nyár után a turizmus

Portfolio
2020 harmadik negyedévét nagyrészt a koronavírus első hulláma utáni fellélegzés jellemezte, ennek köszönhetően nyereségbe fordult a járvány által erősen megütött turizmus szektor az Opusnál – derült ki a társaság ma, zárás után közzétett gyorsjelentéséből. Különösen nagy növekedést mutatott a mezőgazdasági és élelmiszeripari divízió idén, míg az energetika divízió továbbra is „üres”, a Titász akvizíciója ugyanis csúszik. Az Opus bevétele mind a harmadik negyedévet, mind az év első kilenc hónapját tekintve jelentősen esett az energetikai cégek kikerülése miatt, viszont eredményszinten jelentős javulást könyvelt el a cégcsoport, a bázisidőszaki veszteség után nyereségbe fordult a cég.

A 2020 harmadik negyedévét a koronavírus miatti lezárások utáni fellélegzés jellemezte. A járványhelyzet okozta válság egyik legnagyobb kárvallottja a turizmus, amely a Hunguest Csoport révén egyik fontos divíziója cégcsoportnak. 2019 harmadik negyedévében az energetika szegmens társaságai még az Opus konszolidációs körébe tartoztak, így ezen tevékenységek jelentős hatással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés