Előfizetői tartalom

Nyereséges az Opus, pluszba fordult a jó nyár után a turizmus

Portfolio
2020 harmadik negyedévét nagyrészt a koronavírus első hulláma utáni fellélegzés jellemezte, ennek köszönhetően nyereségbe fordult a járvány által erősen megütött turizmus szektor az Opusnál – derült ki a társaság ma, zárás után közzétett gyorsjelentéséből. Különösen nagy növekedést mutatott a mezőgazdasági és élelmiszeripari divízió idén, míg az energetika divízió továbbra is „üres”, a Titász akvizíciója ugyanis csúszik. Az Opus bevétele mind a harmadik negyedévet, mind az év első kilenc hónapját tekintve jelentősen esett az energetikai cégek kikerülése miatt, viszont eredményszinten jelentős javulást könyvelt el a cégcsoport, a bázisidőszaki veszteség után nyereségbe fordult a cég.

A 2020 harmadik negyedévét a koronavírus miatti lezárások utáni fellélegzés jellemezte. A járványhelyzet okozta válság egyik legnagyobb kárvallottja a turizmus, amely a Hunguest Csoport révén egyik fontos divíziója cégcsoportnak. 2019 harmadik negyedévében az energetika szegmens társaságai még az Opus konszolidációs körébe tartoztak, így ezen tevékenységek jelentős hatással...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái