Előfizetői tartalom

Igazgatóból és színészből ételfutár – Pillanatok alatt változtatott meg mindent a járvány

Ezer új futár, több mint 1500 csatlakozó éttermi és élelmiszerüzlet partner, kétszeresére növekvő irodai csapat – ezt hozta a hazai ételkiszállítási piac egyik vezető szereplője, a NetPincér számára a koronavírus-járvány. A cég ügyvezetőjét, Patai Zoltánt kérdeztük arról, hogy a megnövekvő kereslet miként alakította át a cég működését, illetve a partner éttermekkel való kapcsolatát. A tervek szerint a következő hónapokban is több száz fővel bővítik a futárok létszámát.

A koronavírus-járvány elleni védekezés részeként bevezetett korlátozó intézkedések értelmében november 11. óta az éttermek csak elvitelre szolgálhatják ki vendégeiket, vagyis át kellett állniuk az elviteles kiszolgálásra és az ételkiszállításra. Miután a saját futárok koordinálása a megnövekedett kiszállítási forgalom mellett jelentős szervezési feladatot okozhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés