Előfizetői tartalom

A járvány mindent átalakított - 2020 a digitalizáció éve (TOP10 sztori - 7.)

Portfolio
A globális koronavírus-járvány alaposan átalakította az életünket, és felgyorsított olyan folyamatokat, amelyek már a válság előtt elindultak, a pandémia miatt viszont néhány hónap alatt több területen akkora ugrás történt, amelyet békeidőben évek alatt tehettünk volna meg. A digitális transzformáció mostanra megkerülhetetlen, szinte minden vállalat működését érinti, már nem csak nice to have fícsör, hanem a túlélés záloga. 2020 egyik kulcsszava a digitalizáció.

Jössz zoomolni? Kevés olyan vállalat van a világon, amelynek az ismertsége olyan meredeken nőtt volna világszerte, mint a Zoomé, a videochat szolgáltatást nyújtó cég platformját világszerte tízmilliók használják, ha az internetes keresést guglizásnak nevezzük, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy a videochatelés szinonimája a zoomolás lett. A Yahoo Finance az év vállalatának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés