Előfizetői tartalom

Mínuszba fordultak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Jó hangulatban telt a keddi kereskedés az európai tőzsdéken azt követően, hogy Donald Trump néhány nap halogatás után hétvégén mégis aláírta a kormányzati intézmények 2021-es finanszírozásáról szóló, jelentős gazdaságélénkítő intézkedéseket tartalmazó törvényt, valamint a karácsonyi szünet alatt megszületett a Brexit-megállapodás, és elindultak a tömeges oltások az eurozónában. A jó nemzetközi hangulattal a magyar tőzsde is menni tudott ma, több hazai kispapír is jól teljesített. A régióból emellett érdemes kiemelni a horvát tőzsdét is, amelyen felfüggesztették a kereskedést azt követően, hogy erős földrengés rázta meg az országot. Mindemellett az amerikai tőzsdék ma ismét új csúcsra kerültek nyitás után, az esti órákban azonban mínuszba fordultak.

2020. december 29. 22:15 Kitartottak a mínuszok záráskor is Forrás: Portfolio-Teletrader Kft.Ennyi volt a tőzsdeválság? Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start $(function(){ ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái