Előfizetői tartalom

Igazi hullámvasút a magyar tőzsde - komolyak a kilengések mindkét irányban

Portfolio
Egészen nagy árfolyammozgások jellemzik az elmúlt időszakban a magyar tőzsdét, többnyire emelkedések voltak láthatóak, mint például a Masterplast esetében is, de pénteken arról is megemlékeztünk, hogy kilőtt az Ehep árfolyama, bár ez inkább spekulatív jellegűnek tűnt. Ma ismét folytatódnak a mozgások, de míg az Ehep árfolyama továbbra is emelkedik, addig a Masterplast részvényei jelentősen lefordultak az elmúlt két kereskedési napban.

Európa vezető tőzsdéin többnyire felemás ma a hangulat, a BUX Index egyelőre a középmezőnyben foglal helyet 0,1 százalékos csökkenésével. A blue chipek háza táján komoly elmozdulásokat láthatunk, a Richter például több, mint 2 százalékot esett, míg az OTP papírja 1,3 százalékos pluszban van. Ennél is jóval jelentősebb mozgásokat láthatunk a kisebb papírok esetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés