Előfizetői tartalom

Ez a jövő? - Hamarosan a telefon lehet a központja a háztartásunk, az autónk, az irodánk eszközeinek

2020-ban még a Samsung uralta a globális mobilpiacot, azonban a kínai gyártók egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az értékesítésekből, különösen látványos a jó ár/érték arányú telefonjairól ismert Xiaomi előretörése. Mára a világ harmadik legnagyobb mobilgyártójává vált a Xiaomi és nem csak a telefonok, de az IoT-eszközök piacán is ambiciózus tervei vannak. A cég stratégiájáról, a globális telefonpiacról, a koronavírus-járvány hatásáról, a mobiltelefonok és az internethez kapcsolt eszközök jövőjéről kérdeztük a Xiaomi magyarországi országmenedzserét, Wagner Tibort.

Alaposan átalakult a globális mobilpiac az elmúlt években, olyan nagy gyártók váltak irrelevánssá mint a Sony vagy a HTC, miközben a kínai cégek, mint a Xiaomi egyre nagyobbak. Mi mozgatja a globális mobilpiacot? Az innováció, a magas minőségre való törekvés, a folyamatos kutatás-fejlesztés a piacok legfontosabb vezérlőelve. A globális gazdaságban ugyanakkor az egyes országok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái