Előfizetői tartalom

Jim Cramer: ami most van, az a pesszimisták rémálma

Portfolio
2021 elején is új rekordokat döntöttek a vezető amerikai tőzsdeindexek, tombol egyelőre a bikapiac. Egyre több az intő jel azonban, több guru is hangot adott véleményének, miszerint buborék lehet kialakulóban, akár egy komoly korrekció is jöhet a tőzsdéken 2021 első felében. Nem mindenki osztja persze ezt a borúlátó álláspontot: például Jim Cramer, a CNBC műsorvezetője szerint a jelenlegi piaci környezet a vásárlóknak kedvezhet.

A befektetési cégek rutinszerűen emelik a különböző részvények célárait és úgy tűnik, hogy a piac rendre megerősíti az elemzők fokozódó várakozásait, fogalmazott Jim Cramer, a CNBC megmondóembere. Szinte minden egyes alkalommal, amikor egy Wall Street-i elemző azt mondja, hogy egy részvény magasabbra, esetleg jóval magasabbra fog menni, ezt a piac rendre igazolja nekik. Egyszerűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés