Előfizetői tartalom

Richter: döntött az Európai Bizottság az Esmyáról (2.)

Portfolio
Döntött az Európai Bizottság, elfogadja az Európai Gyógyszerügynökség Emberi Felhasználásra Szánt Gyógyszerkészítmények Bizottságának novemberi ajánlását és bizonyos esetekben alkalmazható lesz a Richter készítménye, az Esmya az EU-ban. Mint ismeretes, a gyógyszer értékesítsének felfüggesztésére tavaly súlyos májkárosodásos esetek miatt volt szükség.

Az Európai Bizottság határozatot hozott az Esmya forgalomba hozatali engedélyével kapcsolatban. Ez a határozat az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Emberi Felhasználásra Szánt Gyógyszerkészítmények Bizottságának (CHMP) novemberi véleménye nyomán született meg és az Európai Unió összes tagállamára érvényes – olvasható a Richter közleményében. Az Esmya ezután csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés