Előfizetői tartalom

Ormosy Gábor: nem az a cél, hogy minden évben akkorát ugorjon az AutoWallis, mint most

A tavaly bejelentett akvizíciókkal az eredetileg tervezettnél jóval gyorsabban nőtt az AutoWallis, azonban ezt a tempót nem akarja beégetni a menedzsment, nem az a cél, hogy minden évben akkorákat ugorjanak, mint 2021-re. Az viszont egyértelmű, hogy előre kell menni, folytatni kell ezt a stratégiát. Legalább annyi tárgyalásuk van, mint amennyi felvásárlást bejelentettek tavaly, hogy ebből milyen ütemben és mennyit tudnak megvalósítani, annak sok feltétele van, de nem fognak elugrani a lehetőségek elől, mondta el a Portfolio-nak Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója, akivel növekedési tervekről, iparági konszolidációról, elektromobilitásról, mobilitási szolgáltatásokról, devizakockázatokról, osztalékpolitikáról és az idei részvénykibocsátásról is beszélgettünk.

Sok mindent lehet mondani 2020-ra, de hogy normális év volt, azt nem. Hogy indult 2021, milyen év lehet az autóeladások, szolgáltatások szempontjából, mikor térhet vissza az üzletmenet a régi kerékvágásba? Mi arra számítunk, hogy ha még nem is olyan, mint a 2019-es volt, de egy normális év indul 2021-ben. Az első két negyedév terhelve lehet azokkal az elmaradásokkal, amik főleg...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái