Előfizetői tartalom

Bepánikoltak a kripto befektetők, azt hitték, hogy valaki kétszer adta el ugyanazt a bitcoint

Portfolio
Nagyon csúnyán lefordult a bitcoin, és már 30 ezer dollár alatt is járt az árfolyam reggel, mielőtt elkezdett visszakapaszkodni, vagyis két hét alatt értékének mintegy harmadát vesztette el. Az eladási hullám mögött az állhat főleg, hogy egy tegnapi twitter bejegyzésben a bitmex arra utalt, hogy ugyanazt a bitcoint kétszer költhették el, bár később ezt maguk is korrigálták. Ez is elég volt azonban ahhoz, hogy a befektetők megijedjenek és elkezdjék dobálni a kriptodevizát félelmükben.

Nagyon komoly esésen van túl a bitcoin, amelynek árfolyama ma reggel már a 28 800 dolláros szinten is megfordult, bár azóta visszakapaszkodott újra 30 ezer dollár felé, és jelenleg is felfelé korrigál, 0,7 százalékos pluszban áll a tegnapi záróárfolyamhoz képest, ami 30 800 dollár volt. Két hete még 42 ezer dolláron állt a kriptodeviza a bitstampen, ami minden idők legmagasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés