Előfizetői tartalom

Bitcoin, Tesla, arany? Melyik most a legnagyobb lufi?

Portfolio
A befektetők többsége szerint a bitcoin a legnagyobb lufi most a pénzügyi piacokon, rendkívül sokan gondolják úgy, hogy extrém szinteket ért el az árfolyam, de a technológiai részvények körül is vannak problémák és a Tesla is kipukkanhat. Nem minden drága azonban, a ciklikus részvények olcsónak tűnnek, és a gazdaság is javuló képet mutat, de jöhet egy kis infláció – derül ki a Deutsche Bank friss felméréséből, ahol több száz befektetési profi válaszolt különböző kérdésekre.

A bitcoin a legnagyobb buborék A Deutsche Bank által készített havi befektetői felmérés érdekes eredményekre jutott, amelyet január 13-15 között készített a pénzügyi intézet, és 627 piaci profit kérdeztek meg benne. Először is, a befektetők döntő többsége, 89 százaléka gondolja úgy, hogy sok buborék található jelenleg a pénzügyi piacokon, és csupán a megkérdezettek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés