Előfizetői tartalom

A tengerentúlon is rossz volt a hangulat

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken ma többnyire rossz hangulatban telt a kereskedés, és az európai tőzsdék is csúnya mínuszokkal indították a napot, üdítő kivétel egyelőre többek között a magyar tőzsde, a BUX a délutáni órákban minimális pluszban áll. A kimondottan rossz hangulat úgy néz ki, hogy egész nap kitart, feltehetően a reddites kisbefektetőknek, a koronavírus-helyzet alakulásának és a hét végi hozamrealizálásoknak tudható be a jelenlegi állapot. Kifejezetten rossz hangulatú kereskedést láthattunk Amerikában is, a shortosok és a reddites kisbefektetők újabb gigászi összecsapásától tartanak a befektetők, miközben a J&J vakcinájának tesztje sem váltotta be a reményeket.

2021. január 29. 22:03 Megosztás Gyengüléssel zárt Amerika A nap végére sem tudtak javítani az amerikai indexek. A Dow és a Nasdaq végül 2%-kal esett, az S&P pedig 1,9%-os mínuszban zárt.  ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés