Előfizetői tartalom

Folytatódik az őrület, újult erővel tértek vissza a redditesek a csörtére

Portfolio
Úgy néz ki, hogy ma is folytatódik a gigászi háború a reddites kisbefektetők és a shortosok között, a tegnapi kereskedés utáni órákban ugyanis sorra döntöttek úgy a brókercégek, hogy eltörlik a korábban hozott szabályozásokat, így ma ismét lehet zsákolni a sztárpapírokat például a Webullnál, az M1-nél és a Publicnál, illetve limitált mennyiségben a Robinhoodnál is. Ennek megfelelően ismét kilőttek a sztárpapírok árfolyamai a kereskedés elején.

Mint reggel megírtuk, a shortosok és redditesek közti háborúban a tegnapi "csatát" a shortosok nyerték, nap közben ugyanis sorra hozták meg a kereskedést szabályozó intézkedéseket a nagyobb online brókercégek, ennek köszönhetően a legnagyobb hájppapírok árfolyamai beszakadtak, a GameStop például 44,3 százalékos mínuszban zárta a napot, az AMC 56,7 százalékkal került lejjebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés