Előfizetői tartalom

Még csak egy hónap telt el 2021-ből, de már simán megduplázhattad a pénzedet

Portfolio
2020 sok szempontból rendhagyó év volt, de nagyon úgy néz ki, hogy 2021 még egy lapáttal rá tud tenni. Itt egy sámán a washingtoni Capitoliumon, ott egy tőkepiaci hadjárat a shortosok ellen - izgalmakból aztán tényleg nincs hiány. Bőven találhatunk jó sztorikat a tőkepiacokon, van olyan kriptodeviza, amelyiknek az értéke idén már megduplázódott, a nyersanyagpiacon is kúsznak felfelé az árfolyamok, de a magyar tőzsdén is szép hozamokat lehetett elérni.

Eszközár-változások 2021-ben Ahhoz képest, hogy mekkora lendülettel érkeztek meg a világ tőzsdéi az új évbe, a tőkepiaci erőviszonyok alaposan átrendeződtek az év első hónapjában. A legjelentősebb eszközök árfolyamváltozása januárban azt mutatta, hogy az árupiaci termékek jelentősen felülteljesítők voltak az részvényekkel és más népszerű eszközosztályokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés