Előfizetői tartalom

A tech részvények húzzák az amerikai tőzsdéket

Portfolio
Ázsiában ma már nem láttunk akkora lendületet a tőzsdéken, több vezető index keddi záróértéke közelében fejezte be a kereskedést, Európában viszont pozitív hangulat uralkodott, amelyből az olasz tőzsde emelkedett ki, miután az Európai Központi Bank (EKB) korábbi elnöke, Mario Draghi lesz az új olasz egységkormány vezetője hiszen Sergio Mattarella elnök hivatalosan is felkérte a posztra szerdán. Mindemellett az amerikai tőzsdéken felemás képet látunk annak ellenére, hogy az ADP adatai szerint a vártnál jóval nagyobb mértékben nőtt az amerikai magánszektorban foglalkoztatottak száma januárban.

2021. február 03. 22:02 Megosztás Álmoskás Álmosra sikerült a kereskedés szerdán az amerikai tőzsdéken, a vezető amerikai részvényindexek minimálisan mozdultak el, a Dow és az S&P 500 értéke 0,1 százalékkal került feljebb. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés