Előfizetői tartalom

A világ legjobb marketingjét kapta ez az új applikáció - Elon Musk és a Robinhood alapítója beszélt rajta egymással

Portfolio
Elon Musk és a Robinhood társalapítója, Vlad Tenev ült le egymással beszélgetni a Clubhouse nevű hangalapú közösségi alkalmazás. A Tesla és a Robinhood vezére az elmúlt napok eseményeivel kapcsolatban ült le egymással beszélgetni, amely érintette a GameStop körüli őrületet, a részvények kereskedésének a korlátozását és kapcsolódó témákat. A Clubhouse iránti érdeklődés pedig az egekbe ugrott, de nem könnyű bekerülni, mivel meghívásos alapon működik egyelőre.

Az applikáció alapján hangvezérlésen alapul, a tagok beugorhatnak bárhova beszélgetni vagy éppen meghallgatni másokat. Innen is ered a neve, a Clubhouse, vagyis klubház, mivel itt is hasonló atmoszférát szerettek volna teremteni. Fontos, hogy a beszélgetések nem kerülnek elmentésre, és népszerű a celebek között is. Az Elon Musk és a Vlad Tenev közötti beszélgetés pedig alaposan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés