Előfizetői tartalom

Fél éve nem volt ilyen őrület a tőzsdén, és ez még csak a kezdet!

Portfolio
Kimondottan jó hetet tudhatnak maguk mögött a tengerentúli vezető börzék, az S&P 500 és a Nasdaq is új történelmi csúcson zárt pénteken, a Dow a hét minden kereskedési napján emelkedni tudott, erre utoljára augusztusban volt példa. A remek teljesítményt ma is emelkedés követheti a határidős részvényindexek állása alapján, a jelenlegi helyzettel kapcsolatban két elemző is megszólalt.

A remek tengerentúli tőzsdei hangulatot a korábban fellángolt short squeeze-őrület csillapodása mellett a meglepően jó negyedig negyedéves gyorsjelentéseknek is köszönhettük, többek között a Google anyacégétől (Alphabet), az Amazontól és a PayPaltól ismerhettünk meg a vártnál magasabb számokat. A pénteki napot a Dow és a Nasdaq is 0,3 százalékos, az S&P 500 pedig 0,4...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés