Előfizetői tartalom

Itt az új rekord, a bitcoin átlépte az 50 ezer dolláros álomhatárt

Portfolio
Újabb nap, újabb történelmi csúcs a bitcoin számára, ami egy rövid időre átlépte az 50 ezer dolláros lélektani határt, soha korábban nem volt még ilyen magasan a kriptopénz árfolyama. Már a reggeli órákban is nagyon közel járt a bitcoin az álomhatárhoz, mindössze 2 dollár választotta el attól, de utána kissé lefelé korrigált. Ma délután azonban ismét nekiszaladt, és most már sikeresen át is vitte az 50 ezer dolláros szintet egy rövid időre, de nem tudott tartósan fölötte maradni.

Ma ismét új csúcsra emelkedett a bitcoin árfolyama, és mindössze 2 dollárra volt az 50 000 dolláros álomhatártól a Binance adatai szerint. A bitcoin árfolyama egyébként már 67,3 százalékot ralizott idén, az emelkedés nagy részére pedig azután került sor, hogy a Tesla bejelentette, hogy 1,5 milliárd dollárért vásárolt a kriptodevizából és el fogja fogadni a bitcoint fizetőeszközként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés