Előfizetői tartalom

Gonda Gábor: nem számítunk arra, hogy felvásárolják a T-Systemset a következő időszakban

A globális pandémia miatt a T-Systems ügyfelei is elhalasztották a tervezett beruházások egy részét, emiatt estek a vállalat bevételei, ezzel párhuzamosan viszont a költségek is csökkentek, így a T-Systems eredménye kedvezően alakult az elmúlt időszakban. A következő időszak arról szól majd, hogy az elhalasztott digitalizációs projektek visszakerülnek a porondra, ráadásul talán egy újraértelmezett, kibővített támogatással, mondta el a Portfolio-nak Gonda Gábor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója, akivel a 4iG-vel folytatott versenyről, a T-Systems közbeszerzési piaci aktivitásáról, az 5G- és felhő alapú fejlesztésekről és a home office tapasztalatairól is beszélgettünk, de az is szóba került, hogy várható-e a következő időszakban, hogy felvásárolják a T-Systemset. Arra a kérdésre, hogy kapott-e olyan konkrét elvárást, mint Dárdai Pál a Herthánál, hogy hány meccsen, hány pontot, milyen pontátlagot kell hoznia, Gonda Gábor elmondta, hogy a tulajdonosnak nyilván megvannak az elvárásai, de azon túl a sajátjait is megfogalmazta, azt szeretné, hogy fenntartható és profitábilis vállalat legyen a T-Systems.

A globális pandémia miatt világszerte százmilliók kényszerültek otthonaikba, a home office munkavégzés, a digitális oktatás, a streamingszolgáltatások vagy az online bevásárlás egyik pillanatról a másikra az életünk része lett. Az IT, az infokommunikáció a járvány egyik nagy nyertese, a tavalyi első 9 hónap számai alapján viszont 15 százalékkal estek a Magyar Telekom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés