Előfizetői tartalom

Nagyot estek a techpapírok, de a Dow Jones pluszban zárt

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken vegyes volt a hangulat hétfőn, Európában és Amerikában pedig eséssel indult a hét, ami részben az infláció megugrásával kapcsolatos aggodalmaknak tudható be. Ezek miatt emelkednek a kötvényhozamok, az pedig rontja a vállalati értékeltséget, így hétfőn az egyébként is feszítettebb értékeltségű amerikai technológiai szektor részvényeit jobban megütötték. A Nasdaq végül 2,5%-os mínuszban zárt, az S&P500 is 0,8%-ot esett, de a Dow Jones enyhe pluszt btudott összehozni. Az inflációs aggodalmak miatt az arany megugrott, ismét 1800 dollár felett jár kissé.

2021. február 22. 22:23 Megosztás Nagyot estek a techpapírok, de a Dow Jones pluszban zárt A vakcinakiszállítások gyorsulásával párhuzamosan egyre inkább a korlátozások belátható időn belüli feloldását árazzák több fejlett piacon is a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés