Előfizetői tartalom

Visszatért az őrület – Összeomlott a Reddit és felrobbant a GameStop

Portfolio
Éppen, hogy kezdtek lenyugodni a kedélyek a reddites közösségek által felhajtott részvények piacán, szerdán ismét visszatértek a fórumozók és széttépték a GameStop részvényeit, a kereskedést kétszer is szüneteltetni kellett, miután a részvény árfolyama többszörösére emelkedett. A korábban is látott short squeezről túlzás lenne beszélni, hiszen jóval alacsonyabb jelenleg a GME shortállománya, mint január végén, sokkal inkább a közösségi kereskedés ereje, a csordaszellem és az opciós piac állhat a háttérben.

Feltámadt a GameStop Borzalmas érzés, mikor az ember megnéz egy filmet vagy egy sorozatot aminek a narratíva effektíve félbevágásával van vége, és tudja, hogy adott esetben még éveket kell várnia a történet folytatásra. Na a GameStop esetében nem ez a helyzet, hiszen egy hónap sem telt el a részvény elképesztő száguldása óta, és máris újraindult az őrület, a reddites...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái