Előfizetői tartalom

Mikor vehetjük meg bitcoinnal a magyar tőzsde részvényeit a magyar tőzsdén?

A címben feltett kérdés első felére a válasz az, hogy a következő 1-2 évben nem lehet majd bitcoinnal fizetni a BÉT-en, a cím második felére viszont biztatóbb a válasz, ugyanis akár már jövőre bevezethetik a magyar tőzsdére a BÉT részvényeit, mondta el a Portfolio-nak Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója, akivel az elmúlt 5 év stratégiájában megfogalmazott célok teljesüléséről, a következő évekre vonatkozó tervekről, de a reddites forradalomról és a SPAC-ekről is beszélgettünk. Végh Richárd szerint elképzelhető, hogy a BÉT akár akvizíciókkal is terjeszkedjen a régióban.

A BÉT 2016-2020-ra fogalmazott meg stratégiát. Most már egyenleget tudunk vonni, mennyire volt sikeres a tőzsdei a célkitűzések teljesítésében? A stratégiánk legfontosabb eleme a középvállalatok segítése és általában a magyar vállalatok tőkepiaci megjelenésének az elősegítése volt. Amit mi csináltunk, az egy értéklánc felépítése, illetve az ökoszisztéma erősítése....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái