Előfizetői tartalom

Nagy bejelentéseket tett az Opus - Meghatározó szereplők lennének a hazai energetikai piacon

Portfolio
Fontos bejelentést tett ma az Opus Global, egy újabb jelentős akvizícióval folytatódik az energetikai üzletág kiépítése: a cég megvásárolja a Tigáz 50 százalékos részesedését, így a már korábban bejelentett Titász-akvizícióval együtt már jelentős szereplővé lép elő a vállalat az energetikai piacon. A bejelentés kapcsán az Opus Global vezérigazgatójával, Dzsubák Attilával beszélgettünk többi között a felvásárlás hátteréről, arról, hogy hogyan halad a Titász-tranzakció és hogy hogyan érintette a cégek a koronavírus-járvány, milyenek a kilátások a stratégiai szegmensekben.

Újabb jelentős akvizíciót jelentett be az Opus Global. Megvásárolja a Tigáz 50 százalékos részesedését a MET-től. Miért döntöttek a felvásárlás mellett, miért pont a Tigázra esett a választás? Magyarország keleti régiójára, ami a Tigáz fő szolgáltatási területe is, növekedési potenciálként tekintünk. Hiszünk abban, hogy a Tigáz az Opus eszközportfóliójának...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái