Előfizetői tartalom

Szeretnél nyaralni, de elkerülnéd a tömeget? Itt van 7 gyönyörű úti cél

Portfolio
Sokan tervezik, hogy a vakcinázottság előrehaladásával elmenjenek külföldre nyaralni, és egyre többen vannak, akik kerülnék a nagy tömegeket vonzó városokat, miközben keresik a szabadidős tevékenységre lehetőséget adó desztinációkat is. Nekik jó hír, hogy vannak olyan úti célok, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, nem vonzanak nagy turistatömeget. Ezekből gyűjtött össze a CNBC hetet.

Normandia, Franciaország Franciaország évek óta a világ egyik leglátogatottabb országa, ezen belül is Párizs, a Francia Riviéra és a déli borvidék vonzzák a legtöbb turistát. Az ország északi felét, például Normandiát, azonban elhanyagolják a látogatót, holott számos látnivalót rejt ez a vidék. Normandia elsősorban a második világháborús híres helyszínek miatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés