Előfizetői tartalom

Hajmeresztő előrejelzés érkezett a Teslára, sokan kiakadtak rajta

Portfolio
Az elmúlt hetekben láthatóan megzuhantak a növekedési és a technológiai részvények, illetve az elektromosautó-gyártók közül is sokan, köztük a Tesla is. Ezt követően némileg magára talált a részvény, és emelkedett is az árfolyam, de a korábbi csúcsok még továbbra is messze vannak, ráadásul közben a befektetési és a gazdasági környezet is változik. Egy elemzőház, az Ark Investment, azonban hajmeresztően magas célárral rukkolt elő a napokban, ami számos elemző szemöldökét alaposan megemelte. Az alapkezelő ugyanis azt sem tartja kizártnak, hogy 2025-re a mostani értékének több mint 4-szeresét is érheti a Tesla. Sokan azonban ezt a valóságtól elrugaszkodottnak tartják, és kritikával illették az elemzés több pontját is, sőt, volt olyan, aki egyenesen kamunak nevezte az egészet.

Hajmeresztő célár érkezett a Teslára Az Ark Investment még tavaly robbant be a köztudatba, ugyanis rendkívül magas hozamokat értek el befektetőik számára aktívan kezelt tematikus tőzsdén kereskedett alapjaiknak köszönhetően, amik főként innovatív és diszruptív cégekre specializálódtak. A cég alapítója és vezetője Catherine Wood, aki korábban több mint egy évtizedet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés