Előfizetői tartalom

Az autó azoknak, akik nem kérnek a kompromisszumokból

Az élet csupa megalkuvás, akkor legalább az autónál ne legyen az. Ez is lehetne a Bentley mottója, amely olyan autókat kínál, ahol kis túlzással nem számít a gyártási költség, itt a legjobb hozzávalókból készítik a degusztációs menüt, a legkülönlegesebb fa, bőr, fém kerül sok esetben kézzel megmunkálva az autókba. Ki ne szeretne jó illatú fa és bőr belsőben, tökéletes csendben, akár 300 felett kvázi siklani az út felett? Itt a végeredmény egy olyan autó, amit nagyon sokan szeretnének, de csak nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak. Sok szempontból ez a végállomás, innen szinte minden visszalépés lesz. A Bentley Flying Spur járt nálunk teszten.

Várakozások Alapvetően tőzsdével foglalkozom. Részvények, nyersanyagok, kriptodevizák stb. Több mint egy évtizede figyelem az árfolyamok mozgását, ami sokszor teljesen kiszámíthatatlan, ha nem így lenne, akkor nyilván bárki könnyen pénzt kereshetne a tőzsdén. Amit hamar megtanul az ember a tőkepiacokon, az az, hogy nem csak az számít, hogy abszolút értelemben jó vagy rossz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés