Előfizetői tartalom

A koronavírus ide is eljutott: az élvezetek új formája hódít az emberek körében

Tovább pöröghet a szexuális jóléti termékek globális piaca egy amerikai piackutató cég előrejelzése szerint az elkövetkezendő években. A pornó népszerűsége vitathatatlan, de előtérbe kerülnek az érintkezésmentes élvezetek egyéb formái is a koronavírus-járvány miatt, amely arra sarkallja a fejlesztőket, hogy a cyberszex területén is innovatív megoldásokkal álljanak elő.

Mindez nem meglepő, hiszen van a szektorban még bőven potenciál: A szexuális jóléti termékek globális piaca 2025-re meghaladhatja a 40 milliárd dollárt, az előrejelzési időszakban a növekedés üteme pedig várhatóan 8 százalék lesz az Arizton amerikai piackutató cég 2019-es 2020-2025 közötti időszakra vonatkozó jelentése szerint, amely alapján az európai szexuális jóléti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés