Előfizetői tartalom

Megtorpant a rali, lefordulás a kriptopiacon

Portfolio
Az elmúlt hónapokban és különösen az elmúlt napokban jelentősen emelkedett a kriptodevizák árfolyama, bár főleg az altcoinok voltak erősek, a bitcoin árfolyamában csak relatíve kis elmozdulásokat láttunk. Ma azonban megérkezett a korrekció, az 10 legnagyobb piaci értékkel rendelkező kriptodeviza árfolyama kivétel nélkül esik.

Bár kifejezetten erősen indult a hét a kriptodevizák számára, ma megérkezett a korrekció, lényegében a fontosabb digitális eszközök árfolyama kivétel nélkül esik. A bitcoin esetében a tőkeáttételes long pozíciók azt jelzik, hogy a további emelkedés valószínűbb, mint egy újabb korrekció. Viszont az elemzők szerint ezeket a pozíciókat előbb likvidálni kell, mielőtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés