rába
Üzlet

Hotelt értékesít a Rába

Portfolio
A Rába igazgatósága az érvényben lévő kormányrendeletek felhatalmazása alapján közgyűlési hatáskörben döntött a 2021. április 8-ra meghirdetett éves rendes közgyűlés napirendi pontjairól. Megválasztották a következő öt évre az igazgatósági tagokat, osztalékot nem fizet a vállalat és jóváhagyták a vállalat tulajdonában lévő győri hotel eladását.

Az igazgatóság elfogadta az éves beszámolót, és a felelős társaságirányítási jelentést, valamint az előterjesztéseknek megfelelően úgy döntött, hogy osztalékot nem fizet a Rába a tavalyi év után és az eredményt eredménytartalékba helyezi.  

Az igazgatóság jóváhagyta azt is, hogy az előterjesztésekben szereplő, Győr belvárosában található Konferencia Hotel Rábát értékesítse a vállalat árverés útján, az MNV Zrt. által működtetett Elektronikus Aukciós Rendszeren keresztül. Az árverési feltételek között szerepel a nettó 1,146 milliárd forintos ár, a legmagasabb árat ajánlóval köt adásvételi szerződést a vállalat. A Konferencia Hotel Rába értékesítése több éve szerepel már a társaság terveiben. Jelenlegi funkciója nem tartozik a vállalat core tevékenységei közé, és az ingatlanban sem a vállalat, sem leányvállalatai nem folytatnak tevékenységet, így az értékesítés nem befolyásolja a vállalatcsoport operatív működését – emlékeztet az MTI.

Igazgatósági tagokat is választott a közgyűlés nevében az igazgatóság, Hetzmann Bélát, Csüllög Nórát, Lang-Péli Évát, Majoros Csabát és Mráz Dániel Emánuelt öt évre válaszották meg.

Kereskedés RABA-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

(BÉT)

bear
vakcina
4ig
koronavirusvakcina_oltas
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Trendi, vagy nem trendi? Ez itt a kérdés
meszaros_opus