rába
Üzlet

Hotelt értékesít a Rába

Portfolio
A Rába igazgatósága az érvényben lévő kormányrendeletek felhatalmazása alapján közgyűlési hatáskörben döntött a 2021. április 8-ra meghirdetett éves rendes közgyűlés napirendi pontjairól. Megválasztották a következő öt évre az igazgatósági tagokat, osztalékot nem fizet a vállalat és jóváhagyták a vállalat tulajdonában lévő győri hotel eladását.

Az igazgatóság elfogadta az éves beszámolót, és a felelős társaságirányítási jelentést, valamint az előterjesztéseknek megfelelően úgy döntött, hogy osztalékot nem fizet a Rába a tavalyi év után és az eredményt eredménytartalékba helyezi.  

Az igazgatóság jóváhagyta azt is, hogy az előterjesztésekben szereplő, Győr belvárosában található Konferencia Hotel Rábát értékesítse a vállalat árverés útján, az MNV Zrt. által működtetett Elektronikus Aukciós Rendszeren keresztül. Az árverési feltételek között szerepel a nettó 1,146 milliárd forintos ár, a legmagasabb árat ajánlóval köt adásvételi szerződést a vállalat. A Konferencia Hotel Rába értékesítése több éve szerepel már a társaság terveiben. Jelenlegi funkciója nem tartozik a vállalat core tevékenységei közé, és az ingatlanban sem a vállalat, sem leányvállalatai nem folytatnak tevékenységet, így az értékesítés nem befolyásolja a vállalatcsoport operatív működését – emlékeztet az MTI.

Igazgatósági tagokat is választott a közgyűlés nevében az igazgatóság, Hetzmann Bélát, Csüllög Nórát, Lang-Péli Évát, Majoros Csabát és Mráz Dániel Emánuelt öt évre válaszották meg.

Kereskedés RABA-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

(BÉT)

beton építőipari munkások
forint ezres
frankfurt
Harnóczi György, az OTP Agrár
Budapesti Értéktőzsde
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Praktikus módszerek, portfólióépítés.
Online előadás
Hasznos tippek és trükkök
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Elemző/Junior elemző

Elemző/Junior elemző

Osztályvezető

Osztályvezető
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
frankfurt