Előfizetői tartalom

Hotelt értékesít a Rába

Portfolio
A Rába igazgatósága az érvényben lévő kormányrendeletek felhatalmazása alapján közgyűlési hatáskörben döntött a 2021. április 8-ra meghirdetett éves rendes közgyűlés napirendi pontjairól. Megválasztották a következő öt évre az igazgatósági tagokat, osztalékot nem fizet a vállalat és jóváhagyták a vállalat tulajdonában lévő győri hotel eladását.

Az igazgatóság elfogadta az éves beszámolót, és a felelős társaságirányítási jelentést, valamint az előterjesztéseknek megfelelően úgy döntött, hogy osztalékot nem fizet a Rába a tavalyi év után és az eredményt eredménytartalékba helyezi.   Az igazgatóság jóváhagyta azt is, hogy az előterjesztésekben szereplő, Győr belvárosában található Konferencia Hotel Rábát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés