Előfizetői tartalom

Meghalt a magyar Telenor tulajdonosa, most megszólalt az utódja

Nagy Viktor
A magyar Telenort is tulajdonló PPF Csoport alapítója, vezetője és közel 99 százalékos tulajdonosa, Petr Kellner március végén tragikus körülmények között helikopterbalesetben életét vesztette. A PPF irányítását a cég egyik tulajdonosa és vezetője, Kellner barátja, Ladislav Bartoníček vette át, aki exkluzív interjút adott egy cseh lapnak, a Seznam Zprávynak. Az interjúban Bartoníček arról beszél, hogy a PPF Csoport működése folyamatos, a folyamatban lévő üzleti ügyeket nem érinti Petr Kellner halála, a Moneta Money Bankban történő tulajdonszerzés kapcsán a végső döntést akár heteken belül meghozhatják, a PPF pedig tovább terjeszkedne a távközlési és a médiapiacon.

Elhunyt a leggazdagabb cseh üzletember Március végén helikopterbalesetben életét vesztette Alaszkában öt személy, köztük a leggazdagabb cseh üzletember, Petr Kellner, a szerencsétlenségben öten haltak meg, egy személy pedig súlyosan megsérült. A balesetben az 56 éves Kellneren kívül életét vesztette egy másik cseh személy, Benjamin Larochaix, két túravezető, Gregory Harms...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái