Előfizetői tartalom

Brutális rali, megállíthatatlan Elon Musk kedvenc kriptodevizája

Portfolio
Az eredetileg poénnak szánt Dogecoin nemrég a világ egyik leggazdagabb emberének tweetjei jóvoltából a kisbefektetők célpontjává vált, elképesztő ralit generálva a kriptodeviza árfolyamában. Láthattunk nagyon komoly emelkedéseket az elmúlt hónapokban, a most tapasztalt ralinak azonban pszichológiai jelentősége is van, ugyanis egy nagyon fontos mérföldkövet, a 10 centes szintet sikerült elérnie – és túlszárnyalnia – a jegyzésnek.

Maga a “doge” mém, amiről a nevét kapta a kriptodeviza még 2010-ben jelent meg a mémkultúra egyik zászlóshajójaként, egy Shiba Inu gazdája töltötte fel először az internetre a képet Japánban. Az állatfigura azóta körbejárta az internetet, rengeteg formában találkozhatunk most is a kutyával – A LEGTRENDIBB ASSZOCIÁCIÓ PERSZE A DOGECOIN MOSTANÁBAN. Egy Doge mém verzió....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés