Előfizetői tartalom

Széttépték Amerika legnagyobb kriptotőzsdéjének részvényeit az első kereskedési napon

A szerdai nap talán legjobban várt eseménye volt Amerika legnagyobb kriptotőzsdéjének, a Coinbase-nek tőzsdére lépése. A részvényekkel a kereskedés itteni idő szerint 19:25-kor indult és a befektetők valósággal széttépték a részvényt, a cég piaci értéke pedig még az előzetesen várt értéket is bőven meghaladta. Persze üzemanyag is van a rali mögött, amellett, hogy sokan történelmi jelentőségű pillanatként tekintenek a tőzsdei bevezetésre, a vállalat is szolgált munícióval a hónap elején, mikor közölte, hogy az első negyedévben nagyobb árbevételt és profitot ért el, mint a tavalyi egész évben - pedig már a 2020-as számok is erősek voltak.

Tőzsdére ment a Coinbase Vízválasztó, mérföldkő, történelmi pillanat – nagyjából ezekkel a jelzőkkel találkozunk a Coinbase mai tőzsdei bevezetése kapcsán, amelyekből már sejteni lehet, hogy mekkora horderejű eseményről van szó. Nem járunk messze az igazságtól, hiszen a Coinbase az első kriptotőzsde a nyilvános piacon, és nem is akárhogy ment tőzsdére a cég, egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés