Előfizetői tartalom

A turizmus szenvedett a járványtól, mégis növelni tudta bevételeit az Opus

Portfolio
Növelni tudta bevételei a járványhelyzet ellenére az Opus Global 2020-ban, miután a stratégiai üzletágak közül mind az ipari termelés, mind a mezőgazdaság és élelmiszeripar jelentősebb bevételnövekedésről számolt be, ellensúlyozva a járvány által súlyosan érintett turizmus szegmens bevételcsökkenését. Az EBITDA szintjén jelentős nyereségnövekedést ért el a holdingcég, az üzemi eredmény azonban mínuszos lett és jelentős veszteséget könyvelt el a vállalat pénzügyi eredmény soron, így az adózott eredmény is veszteségbe fordult.

2020 főbb számai: A járvány sújtotta időszakban ellenére növelni tudta bevételeit 2020-ban az Opus Global: közel 10 százalékos bevételnövekedést ért el a vállalat tavaly – derült ki a társaság szerda este közzétett éves jelentéséből. A működési bevétele 227,9 milliárd forintra rúgott, ami több mint 20 milliárd forintos emelkedés az előző évhez képest. A csoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés