Előfizetői tartalom

Megkaptad a koronavírus elleni oltásod? Ezekbe az országokba már szabadon utazhatsz nyaralni

Portfolio
A nyár közeledtével még a koronavírus-járvány tombolása közepette is erőt vehet a lassan másfél éve tartó pandémiában megfáradt embereken az utazási vágy. Most sem lehetetlen leszervezni egy nyaralást, de a következő hónapokban valószínűleg könnyebb dolguk lesz az utazni vágyóknak – azoknak legalábbis, akik be vannak oltva. Összeszedtünk néhány országot, amelyekről mást most tudni lehet, hogy engedékenyebbek lesznek az oltottakkal és valószínűleg a sornak még nincs vége, ahogy halad előre a világ az oltásokkal és közeleg a turizmus főszezonja, várhatók még bejelentések a nagy nyaralási célpontoktól.

Jónéhány országban már meghatározták, hogy milyen szabályok vonatkoznak majd a beutazásra a koronavírus-vakcinákkal oltottakra és azokra, akik nem kaptak vakcinát. A legjellemzőbb lépés az országok részéről, hogy eltörlik a karanténkötelezettséget azok számára, akik már be vannak oltva és kialakulhatott a koronavírus-védettségük, míg a be nem oltottakra továbbra is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés