Előfizetői tartalom

Új csúcson zárt az S&P 500 és a Nasdaq

Portfolio
Erősen indították a hetet a világ tőzsdéi, az ázsiai piacokon is többségben jó volt a hangulat és a vezető európai indexek is jól teljesítettek hétfőn, a magyar tőzsde is pluszban fejezte be a mai kereskedést, valamint az amerikai indexek többsége is emelkedett. Számos izgalmas esemény lesz a héten, zsúfolt a makronaptár is, és vállalati gyorsjelentések tekintetében is igazi adatdömpingre van kilátás, a mai piaczárás után jelentett például a Tesla, de a legnagyobb amerikai tech cégek beszámolói is érkeznek a héten. Nem csak a részvénypiacokon, de a kriptodevizák piacán is eseménydús a nap, a bitcoin közel 2 hétig tartó korrekciója után ma ismét a vevők dominálnak, és közel 10 százalékot rántottak az árfolyamon.

2021. április 26. 22:30 Megosztás Újabb rekordok Amerikában Hétfőn a vezető amerikai részvényindexek többsége jól teljesített: az S&P 500 értéke közel 0,2 százalékot, míg a Nasdaq értéke közel 0,9 százalékot emelkedett, amelynek köszönhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés