Előfizetői tartalom

Budapesten hoz létre új tudásközpontot a Morgan Stanley

Portfolio
Morgan Stanley Budapesten alakítja ki új tudásközpontját, amelynek célja az automatizáció felgyorsítása a banknál a munkatársak aktív részvételével. A cél, hogy az alkalmazottak fejlesszék digitális készségeiket, és aktív szerepet vállalhassanak abban, hogy automatizált megoldásokkal váltsák ki rutinszerű feladataikat, javítsanak saját teljesítményükön és így az egész vállalat működését hatékonyabbá tegyék - tájékoztatta a Morgan Stanley a Portfolio-t.

A budapesti iroda 2006-ban harminc fős matematikai modellező csapatként kezdte meg működését, az elmúlt 15 évben pedig fontos, 2200 magasan képzett munkatársat foglalkoztató technológiai és elemző központtá nőtte ki magát. A vállalat budapesti központja sok fejlesztésben játszik kiemelt szerepet. A Morgan Stanley most tovább erősíti a budapesti irodát: új Automatizációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés