Előfizetői tartalom

63 milliárd forintos éves fizetés a főnök úrnak! Mit szólnak ehhez a befektetők?

Nem sokan hallhattak Chad Richisonról, nemcsak Európában, de még a tengerentúlon is egy alig ismert vezérigazgatóról van szó. Cége, a Paycom HR és bérszámfejtési szoftvereket fejleszt, ami nem egy izgalmas terület a befektetők többsége számára. Az utóbbi napokban azonban hirtelen mindenki felkapta a fejét, amikor kiderült, hogy a vállalat egy olyan kompenzációs csomagot állított össze a cég alapító-vezetőjének, amelynek értéke évente mintegy 211 millió dollár, forintban jelenlegi árfolyam alapján több mint 63 milliárd forint. Miért kapja, ki ítélte oda, és milyen feltételek esetén jut valóban pénzhez Richison, illetve mennyire számít kirívónak ez a díjazás? Ennek járunk utána.

Bár Oklahoma City az Egyesült Államok közepéhez közel helyezkedik el földrajzi értelemben, üzleti és társadalmi szinten egy kisebb, országos szinten alig ismert és elismert városnak számít. Lakosságát számítva mindössze a 25. helyen áll az összes város között az országban, de ha az agglomerációt is beleszámítjuk, akkor már a 41. helyre süllyed vissza. A Fortune 500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés