Előfizetői tartalom

Tépik a befektetők a Mol részvényeit, javuló eredményeket hozhat a pénteki gyorsjelentés

Portfolio
Pénteken hajnalban, május 7-én teszi közzé idei első negyedéves gyorsjelentését a Mol, amely az elemzői várakozások alapján majdnem harmadával magasabb tisztított EBITDA-ról számolhat be negyedéves alapon. Alapos javulás várható a kutatás-termelés üzletág teljesítményében is az emelkedő olajáraknak köszönhetően, míg a finomítás-kereskedelem gyengélkedhet, de a kilátások itt is biztatóak. A társaság árfolyama a várhatóan javuló eredmények és kilátások miatt pedig ma ralizik egyet, amit segítenek a mostanában emelkedő olajárak is.

A Mol árfolyama ma már több mint 3 százalékot emelkedett a kereskedés megkezdése óta, év eleje óta a részvények 2,5 százalékos mínuszban állnak. A Mol forgalma szintén kiemelkedő ma, jelenleg 881 millió forinton áll, ami majdnem az elmúlt 30 napos teljes napi átlag fele már. Ezzel a társaság a BÉT második legforgalmasabb papírja az OTP mögött, amelynek a volumene 3,2...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés