Előfizetői tartalom

Így konvertálta át a dögös filmsztár ismertsége értékét egy dollármilliárdos tőzsdei cégbe

Jessica Alba. Bár ma már nem számít annyira ismert névnek, mint 2000 és 2010 között, de egy igazi hollywood-i szuperprodukciókban rendszeresen megjelenő színésznőről van szó. Filmes karrierje azóta tetőzött, komoly díjakat sosem kapott és idővel egyre gyengébb és sekélyesebb alkotásokban szerepelt csak. Annak idején rendszeresen megjelent a férfimagazinok világ legszebb nőit felsoroló listákon. Felületes szemlélőnek úgy tűnhetett, hogy csak egy dögös színésznőcskéről van szó, aki a külsejének köszönhette sikereit, de igazi tehetsége és persze esze nincs. Hatalmasat tévedtek. Jessica Alba ugyanis egy éles fordulattal azon kevés startup alapítók egyike lett, aki nemcsak egy milliárdos nagyságrendű értékkel bíró vállalatot indított el, hanem még a tőzsdéig is eljutott, éppen ezen a héten. Története nem mentes egy nehéz gyerekkortól, rengeteg kezdeti nehézségtől, és rengeteg hullámvölgyről. Nem mellesleg három gyermekes édesanya, és még mindig csak negyven éves. Igazi példakép.

Alba édesapja hivatásos katona volt, és az áthelyezései miatt a család jó pár alkalommal költözött, ami rengeteg megszokást igényelt az alig pár éves lányától. Ráadásul asztmás volt és rendszeresen tüdőgyulladáson esett át. Egészségi problémái olyan gyakoriak voltak, hogy alig tudott bejárni az iskolába, ami miatt magányossá is vált a társai között, ha olykor-olykor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés