Előfizetői tartalom

Buy the dip? Alaposan bevásárolt bitcoinból ez a szoftvercég

Portfolio
Az  üzleti intelligenciával és mobil szoftverfejlesztéssel foglalkozó MicroStrategy részvénye 2,7 százalékot esett a mai kereskedés első órájában, a kereskedés előtti adatok alapján azonban ennél jóval nagyobb mínuszra lehetett számítani. Az esés annak tudható be, hogy a szoftvercég figyelemreméltó bitcoin-kitettséggel rendelkezik, a kriptodeviza pedig komoly zuhanást szenvedett el Elon Musk twitteres aktivitásának köszönhetően. A relatíve alacsony bitcoin-árfolyamot újabb vételi lehetőségként értelmezte a szoftvercég, mintegy 15 millió dollár értékben be is vásároltak a kriptodevizából.

Még február elején írtunk a MicroStrategyről,  az üzleti intelligenciával és mobil szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég tavaly nyáron nagyot húzott azzal, hogy a készpénzállományának egy jelentős részét bitcoinná konvertálta. A vállalat azóta sem állt le, folyamatosan veszik tovább a kriptopénzt - úgy néz ki, hogy a Tesla-cégvezér generálta káoszra is vételi lehetőségként...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái