Előfizetői tartalom

Hogyan veszíts el 9000 fontnyi bitcoin-t egy pillanat alatt?

A bitcoin és általában a kriptodevizák piaca olyan, mint egy élénk kisgyerek: egy percig sem hagy nyugodni. A hasonlat amiatt is érdekes, hogy ezen eszközök árfolyama kevésbé érett viselkedést mutat, mint a legnagyobb, sok szereplős részvények, kötvények és határidős termékek. A piaci reakciókat és a kereslet-kínálat dinamikáját vizsgáló technikai elemzés segíthet megérteni, hogy milyen folyamatok alakítják a jövőben az árfolyam alakulását.

Julie Bushnell egész biztosan nem úgy fog bevonulni a történelembe, mint a valaha volt legdörzsöltebb bitcoin befektető. A Brightonban élő tanár minden megtakarítását, 9000 fontot bitcoinba fektetett, a célja az volt, hogy az összeget egy lakás kezdőrészleteként fogja majd felhasználni. Hogy Angliában hol található olyan lakóingatlan, amelyhez elegendő ekkora összeget letenni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés