Előfizetői tartalom

A védettségi igazolványok is megdobták a Nyomda negyedéves bevételét

Portfolio
Masszív bevétel-és profitnövekedésről számolt be az ANY Biztonsági Nyomda az első negyedévre ma, a tőzsdezárás után közzétett gyorsjelentésében, ami nagyrészt a bázishatásnak köszönhető, 2020. első negyedévének működését ugyanis a járvány már súlyosan érintette. A vállalat nyerte el a koronavírus-védettségi igazolványok gyártását, így ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy rekord negyedéves bevételről számolt be a társaság.

2020. első negyedéves működését már járvány sújtotta, ezt az alacsonyabb bázisidőszaki számadatok is tükrözik, így innen a bázishatás miatt volt egy jelentősebb bevétel-és profitnövekedés az első negyedévben a Nyomdánál – derül ki a vállalat időközi vezetőségi beszámolójából. Bár a gyenge bázisidőszak miatt volt látványos a növekedés, a többi negyedévhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés