Előfizetői tartalom

Elon Musk földbe döngöli a bitcoint, megy vele minden a levesbe

Portfolio
Elon Musk pálfordulását követően csúnya esés alakult ki a kriptodevizák piacán, miután a Tesla-vezér keményen nekiment a korábban általa népszerűsített bitcoinnak. Természetesen a kriptopiacon továbbra is annyira meghatározó eszköz a bitcoin, hogy ez magával rántotta a többi kriptodevizát is, miközben Elon Musk háborút vívott hétvégén a kriptósokkal Twitteren.

Tovább folytatódott a napokkal ezelőtt indult esés a kriptodevizák piacán, amelynek elsődleges kiváltó oka, hogy Elon Musk nyilvánosan nekiment a bitcoinnak. Ezt először május 12-én tette, mikor bejelentette, hogy többé nem fogad el a Tesla bitcoint az autóiért. A bejelentést követően mostanáig 21 százalékot zuhant a bitcoin árfolyama. Természetesen a bitcoin rántott magával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés