Előfizetői tartalom

Tovább zuhantak a kriptodevizák, Musk mellett egy kínai jelzés is ütést okozott

Portfolio
Ázsiában és Európában hétfőn vegyes hangulat uralkodott a tőzsdéken, a magyar tőzsde felülteljesítő volt az OTP ralijának köszönhetően. Az amerikai tőzsdék mínuszban indították a hetet, aztán a kis csökkenés meg is maradt zárásig, mivel a befektetőket továbbra aggasztja az infláció emelkedése. Mindeközben hatalmas esés alakult ki a kriptodevizák piacán azt követően, hogy Elon Musk nekiment a bitcoinnak, a kínai hivatalos lapban pedig a kriptoeszközök korlátozásának további szigorítását vetették fel.

2021. május 17. 22:44 Megosztás Kis mínuszban zártak a vezető tőzsdék, jönnek vissza a kriptodevizák A hétfő esti zárásra csaknem elolvadtak a mínuszok a vezető amerikai tőzsdéken, hiszen végül a Dow és az S&P500 0,2-0,2%-os, a Nasdaq pedig 0,4%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés