bear
Üzlet

Rángatják a tőzsdéket, nagyot fordult a bitcoin

Portfolio
Alaposan elromlott a hangulat a világ tőkepiacain, ráadásul szélesebb piaci esést látunk, eladói nyomás alá kerültek az európai és az amerikai részvények, több nyersanyag és az elmúlt hónapok nagy sztárjai, a kriptovaluták is, utóbbiaknál nem ritka a 20-30 százalékos esés sem, ami azután következett be, hogy Kínában megtiltották a pénzintézeteknek, hogy kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtsanak az ügyfeleknek. A kora délutáni órákban még inkább felgyorsult az esés, két számjegyű mínuszokat láthattunk mind a bitcoin, az ethereum és a dogecoin jegyzéseinél is. A mai piaci pánik csúcspontján több mint ezer milliárd dollárral csökkent a kriptoeszközök teljes piaci értéke. Az amerikai tőzsdezárás idejére valamelyest megnyugodtak a kedélyek, csökkent az eladói nyomás.

Barátságosabb zárás

Barátságos lett a zárás az amerikai tőzsdéken, a Dow Jones 0,5, az S&P 500 pedig csak 0,3 százalék mínuszban zárt a napon belüli nagyobb mínuszok után, a Nasdaq pedig nagy hajrával végül a tegnapi záróár közelében zárt.

dasfds

A kriptovaluták piacán maradtak a mínuszok, de ott is mérséklődött valamelyest az esés a napon belüli mélypontokhoz képest, a bitcoin 40 ezer dollár, az ethereum 2650 dollár közelébe kapaszkodott vissza.

btc23543534

A forint árfolyama a 351-es szint közelében stabilizálódott az euróval szemben.

eurhufasdsa

Nyomás alatt

A bitcoin árfolyama a napon belüli mélypontról már újra 40 ezer dollár fölé ugrott, vagyis több mint 20 százalékot emelkedett, azóta viszont újra az eladók uralják a piacot, és 39 ezer dollár alá esett a kurzus.

btc34534

Az ethereum árfolyama 22 százalék mínuszban áll.

eth2332

A harmadik legnagyobb piaci értékű kriptovaluta, a binance coin árfolyama 25 százalékot esett.

bnbaa

Hullámzik

Hullámzó a kereskedés az amerikai tőzsdéken, a kereskedési idő végéhez közeledve újra egyre nagyobb az esés, a Dow Jones 1, az S&P 500 0,8 százalék mínuszban áll.

dowwaaa

Napon belüli fordulat

A nap eleji ijedtségből kezdenek magukhoz térni a befektetők, és mint annyiszor már az elmúlt hónapokban, most is sokan vételre használják ki az esést. A bitcoin árfolyama ma a Binance-en már 33 ezer dollár közelében is ált, mostanra pedig már újra 40 ezer dollár körül áll, közel 20 százalékkal magasabban, mint a Binance tőzsdén kialakult napi minimumár. A részvénypiacokon is mérséklődött az esés, a nap eleji 1 százaléknál nagyobb esés után a vezető amerikai részvényindexek már csak 0,5-0,7 százalék közötti mínuszban állnak.

btcadadad

Esik az olaj ára

Jól mutatja, hogy milyen széles körű eladási hullám bontakozott ki a világ tőkepiacain, hogy a részvények és a kriptovaluták mellett nyomás alá került a nyersanyagok, így az olaj ára is. A WTI típusú olaj árfolyama már 5 százalék mínuszban is állt, jelenleg 3 százalékos esésben van, a Brent típusú olaj ára már 4,5 százalék mínuszban is állt, ott jelenleg szintén 3 százalék a mínusz.

wtia
brenztazs

Az esés mögött részben az áll, hogy ma Bécsben jelentős előrehaladást értek el abban, hogy visszatereljék az Egyesült Államokat és Iránt az iráni atomprogram-megállapodásba, Irán ugyanis egy vezető olajkitermelő ország, az ellene korábban kivetett szankciók feloldása után növekedhet az iráni olajkitermelés és -export, így a világpiaci olajkínálat, ez pedig lefelé nyomja az olaj világpiaci árát.

Enyhül az eladói nyomás

Ahogy a kriptovaluták piacán, úgy a részvénypiacokon is csökkent az esés mértéke, a napi mélypontokról a Dow Jones és az S&P 500 árfolyama is emelkedett, így előbbi már csak 1,2, utóbbi 1,1 százalék mínuszban áll. A befektetői hangulatra az emelkedő inflációtól való félelmek hatnak, elsősorban a magas növekedésű vállalatok részvényei, például a technológiai papírok teljesítenek gyengén.

dower
spxcfr

Pattannak a kriptovaluták

Elképesztő mozgásokat látunk a kriptopiacon, a vezető kriptovaluták árfolyama ma 20-50 százalék mínuszban is állt már, a napi mélypontokról azonban 10-20 százalékot pattantak felfelé az árfolyamok. A napon belüli hangulatjavulásnak egyelőre csak technikai okai vannak, rövid távon túladottság alakult ki, ebből jött az emelkedés a mélypontokról. A kriptovaluta-piacot továbbra is az tartja nyomás alatt, hogy Kínában nem engedélyezik, hogy pénzügyi intézmények kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek.

btcaaas
ethhh

A magyar tőzsde sem bírta a nyomást

A kimondottan kedvezőtlen nemzetközi tőkepiaci hangulatban a magyar tőzsde sem teljesített jól, végül 1,7 százalékos mínuszban zárta a napot a BUX Index. A hazai blue chipek közül az OTP az elmúlt napok remek teljesítményét követően korrigált, végül 1,7 százalékos lett a mínusz a nagybank papírjánál, míg a Mol jegyzése 1,2 százalékot esett. A Richter végül 2,6 százalékos mínuszban zárta a napot, míg a Magyar Telekom egyedüliként feljebb tudott kerülni, végül 0,6 százalékos lett a plusz a részvénynél.

buxi

Oda a májusi plusz, beesett a Dow is

A jelenlegi teljesítmény alapján úgy tűnik, hogy a vezető amerikai részvényindexek ma zsinórban a harmadik veszteséges napot zárhatják majd, a mai rossz teljesítmény elsősorban a kriptopiaci eladási hullámnak és az inflációtól való növekvő félelemnek köszönhető. A befektetők a Fed legutóbbi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét figyelhetik, amiből megtudhatják, a központi bank hogyan fog reagálni a gazdaságban kialakuló árképzési nyomásra utaló jelekre, amelyeket eddig átmenetinek minősített a jegybank.

A Dow mintegy 550 pontot esett és 33 508 ponton áll, ami 1,6 százalékos csökkenést jelent, ezzel májusban már mínuszban van a börze.

dow1,6 540

Íme a ragyogó kivétel, ami állja a sarat a mai tőzsdei vérengzésben

A mai kriptopiaci pánik során szinte mindentől szabadulnak a befektetők, bezuhant a bitcoin, az ethereum és a dogecoin árfolyam is többek között. A részvényindexek többsége szintén mínuszban áll, és kifejezetten rosszul teljesítenek azok a cégek, amelyek valamilyen módon kötődnek a kriptovalutákhoz, mint amilyen a Tesla, a Microstrategy vagy a Coinbase. Azon kevés dolgok egyike, amely ma emelkedik az az arany.

Tovább a cikkhez

Egy fontos szint elesése is segíti a bitcoin mélyrepülését

Ma napon belül 31 500 dolláron is járt a legjelentősebb kriptovaluta árfolyama, itt azonban megérkeztek a vevők és rövid idő alatt 4000 dollárt emelkedett a jegyzés, ám a jelenlegi közel 35 000 dolláros árfolyam így is 46 százalékkal alacsonyabb, mint a korábbi történelmi csúcs.

A kínai hírek mellett egy technikai tényezőre is érdemes felhívni ma a figyelmet, még a 39 200 dolláros szint környékén a 200 napos mozgóátlag alá esett a jegyzés - ez egy olyan technikai tényező, ami szintén begyorsíthatta az esést.

200ma

Nagyon csúnya a helyzet Európa piacain is

A kriptopiacon tapasztalt példátlan eladási hullám alaposan kifejtette a hatását a részvénypiacokon is, Európa vezető tőzsdéin nagyon komoly mínuszokat láthatunk a piaczáráshoz közeledve. A német DAX 2,4 százalékot esett, míg a francia CAC 2,2 százalékkal került lejjebb, a magyar börze pedig jelenleg 1,7 százalékos mínuszban áll.

Összeomlott a kriptopiac, 20 százalékos esés a bitcoinnál

Egészen brutális zuhanás alakult ki a kriptovaluták piacán, a legnépszerűbb eszközök 30-40 százalékot esetek ma. Ma hajnalban három kínai iparági szervezet közös nyilatkozatban bejelentette a 2017-es szigorítások folytatását, mely szerint megtiltotta a pénzintézeteknek és a fizetési vállalatoknak, hogy kriptovaluta-tranzakciókkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtsanak.

Ennek hatására futótűzként terjedt szét a piacon az eladói hullám, közel 20 százalékos esésével is a legjobban ma a bitcoin tartja magát,

btc20

de Elon Musk nagy kedvence, a dogecoin például több mint 30 százalékot zuhant.

doge30

Lefordulás a tengerentúli tőzsdéken

A kriptopiac mai zuhanása magával rántotta a technológia szektort is, a Nasdaq 1,5 százalékos mínuszban kezdte a kereskedést, a nagy amerikai techcégek részvényei is jelentősebb esésekkel indították a napot. Mindeközben a Dow és az S&P 500 is 1,2 százalékkal került lejjebb a piacnyitásban.

sp450

Zuhanóesésben a bitcoin, de vajon hol áll meg?

A nap sztorija egyértelműen a kriptovaluta-piacon tapasztalt elképesztő szabadesés, amit Elon Musk múlt heti tweetjei után most annak köszönhetünk, hogy Kínában megtiltották a pénzintézeteknek, hogy kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtsanak az ügyfeleknek. De vajon meddig szakadhat még be az árfolyam, esetleg egy lufi kipukkanásának lehetünk a szemtanúi? Cikkünkben különböző elemzők és guruk legfrissebb vélekedéseit közöljük a témában.

Tovább a cikkhez

Nem kímélik a befektetők a kriptovalutákhoz kötődő vállalatokat, esik a Tesla árfolyama

A befektetők ütik a kriptovalutákat, beleértve a bitcoint, az ethereumot és a dogecoint. Az eladói hullám azonban a kriptovaluták mellett a részvénypiacokra is átszűrődött, esik a Tesla, a Coinbase és a Microstrategy árfolyama is többek között.

Tovább a cikkhez

Teljes összeomlás a kriptopiacon, eluralkodott a pánik

Már a nap korábbi részében is nagyon csúnya esés alakult ki a kriptovaluták piacán, azonban ez délutánra átcsapott valóságos vérengzésbe, a bitcoin 20 százalékot zuhant, de a népszerű altok között inkább a 30-40 százalékos esések jellemzők.

Tovább a cikkhez

Egymás után fagynak le a kriptotőzsdék, kapituláció a piacon

Több vezető kriptotőzsdéről is a kereskedés akadozásáról számoltak be a befektetők, sok esetben nem hajtanak végre megbízásokat a tőzsdék.

Tovább a cikkhez

Megütötték az amerikai techcégek részvényeit is

A kriptopiac mai zuhanása magával rántotta a technológia szektort is. A Nasdaq futures 1,8 százalékos mínuszban áll, a nagy amerikai techcégek részvényei jelentősebb esésekkel indíthatják a mai kereskedést.

Tovább a cikkhez

Ez már brutális, kivégezték Elon Musk kedvenc kriptóját

Pár óra leforgása alatt közel 50 százalékot zuhant az eredetileg poénnak szánt kriptovaluta, a dogecoin árfolyama. Elon Musk kedvenc kriptója ráadásul úgy esik, hogy a Tesla-cégvezér még nem is posztolt ma semmit a kriptovalutákról - egyelőre.

Tovább a cikkhez

Ez lenne a következő Big Short? Izzadhat Elon Musk

Az elmúlt napokban alaposan beszakadt a bitcoin árfolyama, és továbbra is ütik a befektetők a kriptovalutákat. Kevésbé tűnik látványosnak, de mindeközben a Tesla árfolyama sem alakul éppen rózsásan az elmúlt hónapokban, és bár a cég növekedése folytatódik, több kellemetlen hír is érkezett mostanában. Emellett pedig kiderült, hogy a 2008-as válságot megjósló tőzsdeguru, Michael Burry is nagy tétekben a cég ellen fogadott. Arról azonban megoszlanak a vélemények, hogy mennyire borúsak az elektromosautó-gyártó kilátásai.

Tovább a cikkhez

20 százalék fölötti mínuszok a dogecoinnál és az ethereumnál

A délutáni órákban sem hagyott alább a pánikszerű eladási hullám a kriptovalutáknál, sőt: az Elon Musk által felsztárolt dogecoin jegyzése eddig 25 százalékot zuhant,

dogi

míg a második legjelentősebb kriptovaluta, az ethereum jegyzése 24,1 százalékos mínuszban van.

ethrt

Üzletrész értékesítésről számolt be az Akko Invest

A Budapesti Értéktőzsde oldalán tájékoztatta a társaság a részvényeseit és a tőkepiaci szereplőket a tranzakcióról.

Tovább a cikkhez

Lefordulás jöhet a tengerentúlon is

Az amerikai határidős részvényindexek kedvezőtlen piacnyitást vetítenek előre az USA-ban: a rossz hangulatot többek között a kedvezőtlen európai tőzsdei teljesítményeknek, a kriptovaluta-piac beborulásának és némiképp az ideges várakozásnak is tulajdonítható, a befektetők ugyanis az amerikai jegybank legutóbbi monetáris politikai ülésének jegyzőkönyvére várnak.

Az S&P 500 határidős jegyzései 1,1 százalékkal csökkentek, a Dow 0,9 százalékos mínuszban nyithat, míg a Nasdaq határidős jegyzései 1,6 százalékot estek, ami arra utal, hogy a technológiai részvények lesznek a legnagyobb vesztesek a piacnyitáskor.

nasdhat

Nagyon csúnya a helyzet a kriptovalutáknál

A koradélutáni órákban egyre rosszabb a helyzet a vezető kriptovalutáknál, az esés meredekségének növekedése vélhetően annak is köszönhető, hogy "kezdenek felébredni" a tengerentúli befektetők is (washingtoni idő szerint jelenleg reggel fél 8 múlt). A bitcoin jegyzése például már 14,6 százalékos mínuszban van - a jegyzés el is érte a 38 ezer dolláros szintet, de gyorsan visszapattant róla -, illetve a többi nagyobb kriptovaluta is kimondottan rosszul teljesít.

btc10,5

A teljes kriptovaluta-piac értéke jelenleg 1,73 ezer milliárd dollár, ami a múlt hét szerdai 2,43 ezer milliárdos értékhez képest 700 milliárd dolláros mínuszt jelent.

coincap
Forrás: coinmarketcap

Nem javul a hangulat az európai tőzsdéken

Az európai tőzsdéken továbbra is rossz a hangulat, a vezető részvényindexek közül a DAX 1,3 százalékos, a CAC 1,1 százalékos, míg a FTSE 0,5 százalékos mínuszban áll. A befektetők elsősorban itt is az esetlegesen megugró inflációtól tartanak, bár a jegybankok igyekeznek nyugtatni a kedélyeket, mondván, hogy csak átmeneti jelenségről van szó.

Rossz a hangulat a magyar tőzsdén, komoly mínusz az OTP-nél

A borongós nemzetközi tőkepiaci hangulatban a magyar tőzsde is kifejezetten rosszul teljesít, jelenleg 1 százalékos a mínusz a BUX Indexnél. A hazai blue chipek közül az OTP teljesít a legrosszabbul, jelenleg 2 százalékos a mínusz a nagybank papírjánál. Mindeközben a Mol részvénye 0,7 százalékos mínuszban van, míg a Richter papírja 0,05 százalékkal, a Magyar Telekom jegyzése pedig 0,1 százalékkal feljebb tudott kerülni.

Tegnap írtunk egyébként az OTP-ről, az elmúlt időszak remek teljesítményének köszönhetően karnyújtásnyi távolságra került a történelmi csúcs a napokban - a mai rossz teljesítményt vélhetően korrekcióként lehet értelmezni.

otp2

Nem régen tették közzé egyébként első negyedéves gyorsjelentéseiket a magyar blue chipek. Az OTP, a Mol, a Richter és a Magyar Telekom idei gyorsjelentéseinek tapasztalatairól beszélgetett Orosz Márton, a Portfolio Csoport tartalomfejlesztési igazgatója Nagy Viktorral (OTP, Magyar Telekom), a Portfolio vezető elemzőjével, és a Portfolio elemzőivel, Fekete Beatrixszal (Richter) és Szemán Ákossal (Mol).

Szakad a bitcoin, érdemes bennmaradni? Brutális célár érkezett

Míg a tech-túlsúlyos Nasdaq több, mint 5 százalékkal került lejjebb ebben a hónapban az inflációs aggodalmak miatt, addig néhány kriptovaluta, mint például a bitcoin még brutálisabban esett, a legjelentősebb kripto egészen pontosan 30,7 százalékkal csökkent ebben a hónapban, míg a történelmi csúcshoz képest 40 százalékos a mínusz. A vesszőfutás igazán a múlt hét végén indult csak be, első körben Elon Musk Twitteres aktivitása miatt szakadt be az árfolyam, a Tesla-cégvezér ugyanis azt mondta, hogy az elektromos autógyártó környezetvédelmi aggályok miatt nem fogad el többé bitcoinfizetést az autókért. Ezt követte a ma hajnali esemény, amikor is Kína megtiltotta a pénzintézeteknek, hogy kriptovaluta-tranzakciókkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtsanak az ügyfeleiknek, újabb figyelemreméltó eladási hullámot generálva a kriptoeszközöknél. De persze a jelenleg tomboló viharban is akadnak optimisták, egy guru például nem kevesebb, mint 250 ezer dolláros 12 havi célárat fogalmazott meg a bitcoinnal kapcsolatban - azt is elárulta persze, hogy miért.

Tovább a cikkhez

Concorde: bizalomnövelő a CIG Pannónia gyorsjelentése

Fenntartotta semleges ajánlását és 340 forintos célárát a CIG Pannónia részvényeire vonatkozóan a Concorde Research.

Tovább a cikkhez

Vége a bitcoin bikapiacnak vagy van még remény?

Hatalmas zuhanással a legfontosabb támaszról is letört a bitcoin árfolyama. Ezzel végveszélybe került a tavaly elindult hosszútávú trend is a legnagyobb kriptoeszköz piacán, és a kilátások mostanra egyértelműen negatívnak tekinthetőek. Technikai elemzésünk azonban rámutat, hogy még nincs minden veszve a bitcoin esetén, és a kriptovilág néhány oldalról továbbra is attraktívnak tekinthető, főleg ha a kisebb kapitalizációjú coin-okat nézzük.

Tovább a cikkhez

Lefordulás Európa tőzsdéin

A tegnapi felemás teljesítményt és iránykeresést követően ma reggel lefordultak az európai tőzsdék, a vezető részvényindexek közül a német DAX és a francia CAC is 1 százalékkal, a CAC 0,7 százalékkal, míg a brit FTSE 0,4 százalékkal került lejjebb. Emellett komoly mínuszban áll a spanyol, az olasz és a belga börze is.

daxi

Esik a magyar tőzsde a nyitás után

A BUX Index az elmúlt napok remek teljesítménye után ma 0,7 százalékkal lejjebb került a nyitást követően, a hazai blue chipek közül az OTP 1,1 százalékkal, a Mol 0,7 százalékkal, a Richter és a Magyar Telekom pedig 0,2 százalékkal került lejjebb.

buxi

31 milliárd forintnyi vízipari megrendelést nyert el a Mészáros és Mészáros Kft

Újabb hatalmas megrendeléseket nyert el az Opus érdekeltségi körébe tartozó ipari vállalat, a Mészáros és Mészáros Kft., a három vízipari projekt összértéke meghaladja a 31 milliárd forintot – derül ki a közleményből.

Tovább a cikkhez

Szétverték a kriptovalutákat, mélyrepülésben a bitcoin

Bár már az elmúlt napokban is kifejezetten rossz hangulat uralkodott a kriptovaluták piacán, miután Elon Musk nekiment a bitcoinnak, amelynek esése megával rántott a piacot, most még tovább eszkalálódtak az események és hirtelen begyorsult az esés, miután Kína megtiltotta a pénzintézeteknek és a fizetési vállalatoknak, hogy kriptovaluta-tranzakciókkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtsanak.

Tovább a cikkhez

Tovább veszi a saját részvényeit a Masterplast

Kedden is folytatta a saját részvény vásárlásokat a Masterplast, újabb 21 ezer darab törzsrészvényt vett a vállalat a budapesti tőzsdén.

Tovább a cikkhez

Bekeményített Kína, szakadnak a kriptovaluták

A Coindesk forrásai szerint a Kínai Nemzeti Internet Pénzügyi Szövetség, a Kínai Bankszövetség és a Kínai Fizetési és Elszámolási Szövetség megismételte a korábbi kriptoszolgáltatások betiltására vonatkozó álláspontját. A három szervezet tegnap hivatalos közleményt tett közzé, amelyben megerősítették az eredetileg 2013-ban és 2017-ben bevezetett rendelkezéseket, amelyek megtiltják a pénzügyi intézményeknek, hogy kriptopénz tranzakciókkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtsanak.

Az intézkedések hatására komoly eladási hullám söpört végig a jelentősebb kriptodevizáknál, a bitcoin például 7,2 százalékos mínuszban van,

btc

de 11,3 százalékkal lejjebb került az ethereum is,

herrt

míg a dogecoin 14 százalékos mínuszban van jelenleg.

doge

A kriptovaluták kihívásairól és a technológiai fejlődés nyújtotta újabb lehetőségekről legfrissebb podcastunkban Kövesy Károly elemzőnk beszélgetett Debreczeni Barnabással, a Shinrai alapítójával és ügyvezetőjével.

Lefordulás a kriptovalutáknál, kedvezőtlen nyitás jöhet Európában

  • A tegnapi kereskedés utolsó negyed órájában igencsak megütötték a befektetők az amerikai tőzsdéket: a hangulatot az rontotta el, hogy Janet Yellen pénzügyminiszter adóemelésekről és a szakszervezetek fontosságáról beszélt a kereskedelmi kamarának. A tech-papírok viszont jól teljesítettek. A mai kereskedésben a Dow Jones 0,78%-os, az S&P 500 0,85%-os mínuszban, a Nasdaq 100 viszont 0,93%-os pluszban zárt, vagyis a technológiai részvények felülteljesítettek az elmúlt napok komoly eséseit követően. Az eladásokat alapvetően a túlértékeltség és az inflációs félelmek hajtották, ami esetleg kamatemeléshez vagy szigorúbb monetáris politikához vezethet a jövőben.
  • A többnyire rossz amerikai teljesítményt követően ugyancsak felemás lefordultak ma az ázsiai tőzsdék: a japán Nikkei 1,4 százalékkal lejjebb került elsősorban a Toyota rossz teljesítményének köszönhetően, a Hong Kong-i és a dél-koreai tőzsdék ünnep miatt zárva tartottak. Mindeközben a shanghaji börze 0,4 százalékkal került lejjebb, az ausztrál börze pedig szintén esett, 1,8 százalékkal.
  • A határidős amerikai indexek kedvezőtlen hangulatú piacnyitást jeleznek előre, a határidős DAX szintén esést vetít előre az európai piacnyitásra.  
  • Gazdasági adatok szempontjából ma itthon nincs betervezve említésre méltó esemény. A külföldi hírek közül a brit inflációra, a felülvizsgált európai áprilisi inflációra érdemes lehet figyelni, illetve a Fed ülésének jegyzőkönyve is érdekes lehet. 
  • Még márciusban volt legutoljára a mostani szinthez hasonlóan magas az olajár, majd onnan egy kisebb korrekció következett, mivel az árak már jelentősen a kereslet előtt jártak. A megtorpanást követően azonban újra emelkedtek az árak, ma pedig ismét megközelítette a Brent ára a 70 dollárt hordónként, jelenleg 68,1 dolláron áll a jegyzés, míg a WTI típusé 64,7 dollár. Az arany árfolyama unciánként 0,1 százalékos pluszban áll 1869,4 dolláron.
  • A forint árfolyama jelenleg stagnál, most 351 forintot kell adni egy euróért, a dollárral szemben pedig a 286 forint 70 filléres szinten állnak a jegyzések.

Címlapkép: Alex Kraus/Bloomberg via Getty Images

oroszország koronavírus járvány
montenegró járvány
fodrasz covid korona
koronavírus adatok sejt járvány
európai bizottság brüsszel eu európai unió

Alapblog Pénzt? Vagy életet?

2020 az elég megrázó társadalmi kísérletek éve volt. Számomra leginkább azért, mert az egész nyugati társadalomból...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-09-07
Sustainable World 2021
2021-09-08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021-09-21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021-09-30
Energy Investment Forum 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Treasury Associate

Treasury Associate

Client Asset Analyst

Client Asset Analyst
Online előadás
Mi lesz most a nagy technológiai részvények sorsa?
Online előadás
Hasznos tippek, trükkök, használati gyorstalpaló
GettyImages-1211246429 (9)