Előfizetői tartalom

Felrobbant a Masterplast profitja, dőlnek az újabb csúcsok (2.)

Portfolio
Valósággal felrobbant a Masterplast nyeresége az első negyedévben, az előző év azonos időszakához képest a többszörösére nőtt a profitja minden szinten, ami egyértelműen az egészségipari divíziónak köszönhető, a bázisidőszakban ugyanis az üzletág még nem volt aktív. Az egészségipari szegmens vártnál gyorsabb felfutása rekord magasra emelte a vállalat eredménymutatóit és még az ellátási láncok akadozása mellett is erős, rekord negyedévet tudott zárni a Masterplast – derül ki a cég közleményéből.

A piaci környezet Az ellátási láncok akadozásai mellett is erős első negyedévet zárt a Masterplast – áll a cég közleményében. Újabb történelmi csúcsokat döntött a vállalat a 2021. január-márciusi időszakban, amiben a bázishatás is szerepet játszott, az előző év azonos negyedévében ugyanis az egészségipari szegmens még nem volt aktív. A tavaly akvirált német...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés