FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

6 tipp: így kaphatsz ingyenpénzt elektromos autó vásárlásánál

Portfolio
Ahogy arról beszámoltunk, május közepén jelentek meg az elektromos autók új támogatási programjának részletei. A pályázatok benyújtásáig kevesebb, mint egy hónap van hátra: a legnagyobb hazai elektromosautó-importőrnél, a Porsche Hungaria-nál azt tapasztalják, hogy a kiírás bejelentése után máris megnőtt az érdeklődők száma. Az importőrt most arról kérdeztük, mire érdemes figyelniük a vásárlóknak, mik azok, amiken elcsúszhat a kedvezményes elektromos autó-vásárlás.

1. A határidő A pályázatok benyújtására 2021.06.14. 8:01 perctől szakaszosan, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig van lehetőség. A pályázással nem érdemes várni – tanácsolja a Porsche Hungaria. Aki úgy dönt, hogy a támogatási program segítségével szeretne elektromos autót vásárolni, annak érdemes minél hamarabb felkeresnie a kiválasztott autókereskedőt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés