Előfizetői tartalom

Késve szállítja a vakcinákat a Johnson & Johnson az EU-ba

MTI
Ideiglenes a Johnson & Johnson koronavírus elleni oltóanyagának az európai uniós tagállamokba történő szállítási késedelme, az uniós bizottság arra számít, hogy a vállalat hamarosan pótolja a kieső adagokat - közölte Stefan De Keersmaecker, az Európai Bizottság illetékes szóvivője hétfőn, a brüsszeli testület szokásos napi sajtótájékoztatóján.

A szóvivő kérdésre válaszolva kijelentette: a Johnson & Johnson ígérete szerint teljesíti a szerződésben szereplő mennyiség szállítását a második és a harmadik negyedére vonatkozóan is, illetve egészen az év végig. Közölte azt is, hogy az Európai Bizottság tájékoztatta a tagállamokat a Johnson & Johnson vakcinájának "bizonyos késéseiről", a tagállamok pedig aggodalmukat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés